نوشتن پایان نامه دکتری | مراحل نوشتن پایان نامه دکتری

نوشتن پایان نامه دکتری | مراحل نوشتن پایان نامه دکتری

نوشتن پایان نامه دکتری | مراحل نوشتن پایان نامه دکتری

نوشتن پایان نامه دکتری در کل فرآیند انجام پروژه

اگر به محض آغاز پروژه، روند نوشتن پایان نامه دکتری را در کامپیوتر آغاز کرده اید، در انتها کار چندانی برای انجام نخواهید داشت. کار خود را با مواد و روش ها/تکنیک های آزمایشی و مراجع آغاز کنید.

مواد و روش ها/تکنیک های آزمایش

در طول این فرآیند مواد و روش ها را در یک فایل واژه پرداز بنویسید. در این مرحله نیازی نیست در مورد سازمان دهی اطلاعات نگران باشید. نگارش مواد و روش ها به شما اطمینان می بخشد که این موارد صحیح هستند و تمام موارد لحاظ شده و هیچ موردی از قلم نیافتاده است. اگر این بخش را به انتهای کار موکول کنید، یعنی وقتی که در بحبوحه بیم و هراس هستید و از کل این فرآیند خسته و کسل شده اید، نگارش آن بسیار خسته کننده و سخت بوده و به احتمال زیاد دچار اشتباه شده و برخی موارد از قلم می افتند.

منابع/فهرست کتب

وقتی با منابع مفید مواجه می شوید، کل اطلاعات منبع را در برنامه پایگاه داده منبع و یا فایل واژه پرداز وارد کنید. این اطلاعات شامل فهرست نویسندگان، سال انتشار، عنوان، نام اختصاری و صحیح مجله، شماره مجله و شماره صفحه هستند. در رابطه با جزئیات منابع رساله ها در بین دپارتمان ها یا دانشگاه ها قوانین متفاوتی وجود دارد، بنابراین شایسته است قبل از آغاز اضافه سازی منابع از این قوانین آگاه شوید.

مطب ویژه :
مهمترین راه برای انتخاب عنوان پایان نامه

سعی کنید مجموعه ای از فتوکپی های منابع مهم را گردآوری کنید تا در مواقع نیاز به آنها دسترسی داشته باشید.

محتوای کلی

معمولا بخش مقدمه 30-20 درصد، بخش مواد و روش ها/تکنیک آزمایشی 20-10 درصد، نتایج 45-35 درصد و بحث 25-20 درصد از مطالب رساله را به خود اختصاص می دهند (بدون احتساب صفحه عنوان، چکیده، فهرست و سایر پیوست ها).

انجام پایان نامه دکتری

وقتی طرح دقیقی در اختیار دارید، تمام یادداشت های خود را با ترتیب درست در کنار هم قرار داده و سپس از نظر معنی داری و ترتیب منطقی آنها را بررسی کنید. طرح کلی و پایانی رساله خود را به استاد راهنما نشان داده و تغییرات پیشنهادی را اِعمال کنید. سپس می توانید انجام پایان نامه دکتری خود را آغاز کنید.

وقتی اولین فایل واژه پرداز را باز می کنید، مطمئن شوید که حاشیه صفحات (تا حد امکان) و صفحه آرایی صحیح است تا وقتی نوبت به چاپ نسخه اولیه نهایی می رسد مجددا مجبور به ایجاد تغییرات زمان بر برای صفحه آرایی و یا تصاویر نباشید. بهتر است فاصله بین سطرها دو یا یک و نیم باشد؛ همچنین اطمینان حاصل کنید که حاشیه اطراف کلمات کافی است؛ برای صحافی صفحات در سمت چپ دست کم 4 سانتیمتر فضا در نظر بگیرید. بررسی کنید که آیا دانشگاه یا دپارتمان شما قوانین خاصی برای قالب و صفحه آرایی رساله یا پایان نامه دارد یا خیر. اگر برای رساله محدوده کلمات در نظر گرفته شده است، فراموش نکنید که برای شمارش مستمر کلمات از برنامه واژه پرداز استفاده کنید تا اندازه رساله را به آسانی پیگیری کنید.

مطب ویژه :
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی | پذیرش و چاپ مقاله علمی و پژوهشی

توضیح و زیرنویس اشکال را به موازات نوشتن اضافه کنید؛ انجام این کار باعث می شود تایپ آسان تر شود و دیگر نیازی نیست در پایان کار که معمولا با محدودیت زمان مواجه هستید این توضیحات را ارائه دهید.

برای چاپ مقاله علمی و پژوهشی و مشاوره انجام پایان نامه دکتری و مشاوره پایان نامه ارشد با ما تماس بگیرید : 09353132500

پایان نامه من بزرگترین سامانه تخصصی مشاوره پایان نامه در ایران

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325 می باشد.