
انجام رساله دکترا | انجام پایان نامه دکترا
انجام رساله دکترا | انجام پایان نامه دکترا :
در ادامه آموزش مراحل انجام رساله دکتری در این بخش به آموزش نگارش عنوان و چکیده رساله دکتری می پردازیم. بخش چکیده نسخه کوتاه و فشرده کل رساله یا پایان نامه است. چکیده رساله دکتری باید کوتاه و بدون عنوان بوده و بیش از یک صفحه تک رو نباشد.
چکیده رساله دکتری باید نسخه کوتاه، مثبت و قدرتمند پروژه شما بوده و به موراد زیر بپردازد:
– سوال پژوهشی شما چیست؟
– در کدام سیستم آزمایشی فعالیت می کنید؟
– چه نتایجی به دست آمده است؟
– پاسخ شما به سوال طرح شده چیست؟
همانند متن اصلی رساله، اگرچه این سبک به صورت منطقی مطالعه می شود و این شیوه بهترین ترتیب برای ارائه مطالب است، اما معقول ترین روش برای نگارش نیست. سعی کنید با نگارش جملات کوتاه در مورد پروژه به ترتیب زیر برای چکیده خود طرح ریزی نمایید: (1) مواد و روش ها/تکنیک های آزمایشی؛ (2) نتایج؛ (3) مقدمه؛ (4) بحث. سپس این جملات را از نو چیدمان نمایید تا به ترتیب فوق به چهار سوال فوق پاسخ دهند.
برای برخی مقاطع نظیر برخی دکتراها، باید چند ماه قبل از انجام ارسال رساله و پیش از اتمام آن، ابتدا چکیده و عنوان را به دانشگاه محل تحصیل خود ارسال کنید. بررسی کنید که آیا این روش در دانشگاه شما مرسوم است یا خیر. نگارش چکیده بهترین راه برای تفکر در مورد محتوای رساله بوده و به شما نسخه ای دقیق در مورد اثر نهایی ارائه می دهد که این نیز در طرح ریزی های متعاقب کمک بسزایی به شما می کند.
نگارش عنوان
بعد از طرح ریزی برای چکیده قطعا به ایده های خوبی در مورد موضوع رساله خود دست یافته و می توانید عنوان خود را مشخص کنید. اگر برای شما تامل در مورد عنوان دشوار است، سعی کنید هدف خود را به شکل عنوان بازگویی نمایید. یک عنوان کوتاه و توصیفی بهترین عنوان است و در مورد محتوای رساله اطلاعات مفیدی در اختیار خواننده قرار می دهد. در بخشهای بعد به طرح ریزی و نگارش سایر بخش ها به چند مثال در مورد عناوین مناسب و نامناسب اشاره خواهد شد.
انجام رساله دکترا | انجام پایان نامه دکترا
برای چاپ مقاله علمی و پژوهشی و مشاوره انجام پایان نامه دکتری و مشاوره پایان نامه ارشد با ما تماس بگیرید : 09353132500
پایان نامه من بزرگترین سامانه تخصصی مشاوره پایان نامه در ایران