
آیا بدون داشتن مقاله میتوان در مصاحبه دکتری قبول شد؟
چاپ مقاله، یکی از بهترین راه های ثبت یافته های جدید علمی است. محققان، اساتید و دانشجویان برای اینکه بتوانند یافته های جدید خود را بنام خود ثبت کنند، ارتقای علمی و تغییر وضعیت پیدا کنند و فارغ التحصیل شوند، خواسته یا ناخواسته نیاز دارند تا مقالات خود را در مجلات علمی معتبر به چاپ برسانند. اما همانطور که میدانید، متقاضیان شرکت در آزمون دکتری، برای اینکه بتوانند امتیاز خوبی در جلسه مصاحبه دریافت کنند، نیاز دارند تا با برنامه ریزی درست، رزومه خود را تقویت کنند. با بررسی جدول فعالیت های پژوهشی میتوان دریافت که چاپ مقاله در مصاحبه دکتری امتیاز بالایی دارد و قطعا باید کسانی که برای موفقیت در این مقطع برنامه ریزی میکنند، باید چاپ مقاله را در اولویت کار قرار دهند. اما افرادی که به دلایل مختلف نتوانسته اند برای جلسه آزمون مقاله چاپ شده داشته باشند، دائما از خود میپرسند، آیا بدون داشتن مقاله میتوان در مصاحبه دکتری قبول شد؟ در ادامه به این موضوع خواهیم میپردازیم.
آیا بدون داشتن مقاله میتوان در مصاحبه دکتری قبول شد؟
در ابتدا باید بگوییم که مقالات علمی، مهمترین بخش رزومه پژوهشی هر شخص را شامل میشوند، از این رو کسانی که مقاله علمی ندارند، شانس موفقیت خود را بسیار پایین می آورد! اما این دلیل نمیشود که کاملا نا امید شویم. باید بدانیم، امتیاز کلی آزمون دکتری، از مجموع 50 درصد نمره کسب شده در آزمون کتبی و 50 درصد نمره مصاحبه دکتری داوطلب بدست می آید. در آزمون مصاحبه به فعالیت های مختلف 100 امتیاز در نظر گرفته شده که 40 امتیاز سهم فعالیت های پژوهشی، 30 امتیاز سهم فعالیت های آموزشی و 30 امتیاز دیگر برای فعالیت و شرایط داوطلب در خود جلسه آزمون در نظر گرفته اند.
فعالیت های پژوهشی: در فعالیت های پژوهشی چاپ یک مقاله دارای 7 امتیاز (چاپ چند مقاله تا 22 امتیاز)، چاپ کتاب تا 4 امتیاز، چاپ یک مقاله کنفرانسی داخلی 1 امتیاز، چاپ مقاله کنفرانسی خارجی 2 امتیاز (چاپ چندین مقاله کنفرانسی تا 4 امتیاز) و داشتن پایان نامه با کیفیت تا 4 امتیاز را برای داوطلب به همراه دارد. کسانی که در چاپ مقاله موفق نبودند، شانس پذیرش خود را در آزمون بسیار پایین می آوردند، اما میتوانند با داشتن کتاب، پایان نامه و مقالات کنفرانسی در رزومه خود، تا حدودی امیدوار باشند.
فعالیت های آموزشی: در فعالیت های آموزشی معمولا به کیفیت دانشگاه، معدل و طول دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد امتیاز میدهند. همچنین در صورت داشتن مدرک زبان معتبر مثل آیلتس یا تافل، بسته به نمره فرد در آزمون، داوران 1 الی 8 امتیاز در نظر میگیرند.
فعالیت خود جلسه آزمون: در جلسه آزمون تمام رفتارهای داوطلب از زمان ورود تا زمان اتمام جلسه، زیر نظر اساتید است و به رفتار و برخورد داوطلب در مجموع امتیاز میدهند.
نکته: همانطور که مطالعه کردید، از 100 امتیاز ممکن جلسه آزمون، 22 امتیاز مربوط به چاپ مقالات است و کسانی که بتوانند مقالات علمی چاپ شده داشته باشند شانس بسیار بالاتری برای قبولی دارند، اما کسانی که نتوانسته اند تا روز مصاحبه مقاله به چاپ برسانند، نا امید نشوند، چون هنوز شانس موفقیت دارند و باید تلاش خود را بیشتر کنند.
برای چاپ مقاله علمی و پژوهشی و مشاوره انجام پایان نامه دکتری و مشاوره پایان نامه ارشد با ما تماس بگیرید : 09353132500
پایان نامه من بزرگترین سامانه تخصصی مشاوره پایان نامه در ایران