هزینه چاپ مقاله در مجلات کیو 2 (Q2)

هزینه چاپ مقاله در مجلات کیو 2 (Q2)

هزینه چاپ مقاله در مجلات کیو 2 (Q2)

هزینه چاپ مقاله در مجلات کیو 2 (Q2) :

با توجه به اینکه دانشگاه آزاد برای دانشجویان مقاطع تکمیلی الزام چاپ مقاله در مجلات کیو 2 به بالا را گذاشته، بسیاری از دانشجویان، باتوجه به اینکه چاپ مقاله در این مجلات بسیار دشوار است، دچار مشکل شده اند. در این مطلب میخواهیم در مورد هزینه چاپ مقالات علمی در مجلات کیو 2 صحبت کنیم.

با توجه به قوانین جدید دانشگاه ها، دانشجویان مقطع دکتری، برای دفاع یا فارغ التحصیلی، نیاز به پذیرش و چاپ مقاله در مجلات کیو 2 به بالا دارند. با توجه به اینکه این مجلات تخصصی هستند، پذیرش گرفتن از این مجلات بسیار دشوار است. از این رو باید مقاله ای که نگارش میشود، بسیار قوی و در حد استاندارد مجلات کیو 2 باشد. در ادامه در مورد پروسه چاپ مقاله در این مجلات صحبت خواهیم کرد.

پروسه چاپ مقاله در مجلات کیو 2

  • نگارش یا استخراج مقاله از پایان نامه: برای داشتن مقاله، باید یا با کمک استاد راهنما، یک مقاله خوب و استاندارد نوشته شود یا اینکه مقاله ای مناسب و بروز از پایان نامه استخراج گردد.
  • ترجمه تخصصی: پس از آماده شدن فایل مقاله، باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. این کار باید توسط مترجم متخصص در موضوع مقاله انجام شود.بهتر است پس ار ترجمه مقاله توسط یک ویراستار زبان انگلیسی، ویرایش گرامری گردد.
  • انتخاب مجله: در این مرحله باید یک مجله مناسب و هم موضوع با اسکوپ مجله انتخاب گردد. انتخاب مجله بسیار مهم است.  اگر مجله هم موضوع انتخاب نشود، قطعا حتی با داشتن قویترین مقاله هم به مشکل خواهید خورد.
  • فرمت بندی: پس از انتخاب مجله، مقاله باید به فرمت همان مجله درآید. فرمت بندی هر ژورنالی در بخش راهنمای نویسندگان سایت نشریه موجود است و در آن نویسندگان مقاله را الزام میکند که تمام موارد ذکر شده در فرمت بندی مو به مو اجرا شود.
  •   سابمیت مقاله: پش از فرمت بندی مقاله توسط سیستم سابمیت مجله به ادیتور ارسال میشود و مقاله در پروسه داوری قرار میگیرد.
  • پروسه داوری مقاله:
  1. در درجه نخست اینکه اگر مقاله‌ای را به ژورنال معتبری ارسال می‌کنید باید بدانید که پروسۀ داوری و اعمال نظر طولانی است. لذا داشتن صبر و حوصله و پرهیز از رفتارهای عجولانه (هر روز به دفتر مجله زنگ زدن و ایمیل مدام به سردبیر و …) گام اول برای دریافت پذیرش است.
  2. به منظور پی بردن به میانگین زمان داوری تا پذیرش مقالات در مجلات، بهترین مسیر مراجعه به تاریخ­های دریافت، اصلاح، و پذیرش مقاله است که در غالب ژورنال­ها در درون متن مقاله قید می­شود. پس با دقت در این تاریخ‌ها می­توان زمان تقریبی فرآیند داوری را دریافت.
  3. ادیتورها معمولاً مقالات بهتر را در اولویت قرار می­دهند. یعنی شما شاید دو مقاله را هم زمان و با سطوح علمی متفاوت در یک ژورنال معتبر سابمیت (ارسال) کنید، ولی ادیتور مقالۀ­ بهتر را زودتر به داوران ارسال می‌کند.
  4. به این نکته هم توجه بفرمایید که به هر حال اعتبار نویسنده نیز در تسریع فرآیند اعلام نظر ژورنال بسیار مؤثر است !! قطعاً افرادی که دارای اعتبار علمی بالاتر هستند و در آن ژورنال دارای مقاله می‌باشند و به ‌ویژه داوری مقالاتی را در ژورنال مذکور انجام داده‌‌اند، در اولویت قرار می­گیرند. هرچند این اولویت قطعی و رسمی نیست اما به هر حال از نظر روانی اثراتی را بر جای می‌گذارد.
  5. تجربه نشان داده اگر استادتان در یکی از مجلات معتبر داخلی یا خارجی مقاله به چاپ رسانده ، بهتر است نام استاد را به عنوان یکی از نویسندگان قرار داده ، در بخش منابع به مقاله ایشان رفرنس داده و مقاله را به همان مجله سابمیت کنید.
  6. پس از سابمیت مقاله ، بصورت میانگین مقاله 4 تا 8 هفته در دست ادیتور مجله قرار میگیرد و تیم تخصصی ، مقاله را از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار میدهند. در این مرحله چکیده مقاله خوانده شده و اسکوپ کار ، با اهداف مجله مقایسه میگردد ، در صورت دور بودن مقاله از اهداف مجله بدون داوری ریجکت میگردد. همچنین یکی از مهمترین مواردی که در این مرحله مورد بررسی قرار می گردد ، بخش منابع و رفرنس های آن است. برای مجلات معتبر بیشتر رفرنس دهی به مقالات 3 سال اخیر اهمیت دارد و منابع قدیمی مورد قبول نیست.
  7. داوری : پس از اینکه مقاله از فیلتر اولیه مجله عبور کرد ، برای داوری ارسال میشود. معمولا هر مجله حداقل چند داور دارد که مقاله را مورد بررسی قرار می دهند و سه حالت پیش میآید. 1. مقاله استاندارد است و پذیرش میشود 2. مقاله ایرادات جزئی دارد ، اصلاحیه می خورد و پس از برطرف شدن مورد پذیرش قرار می گیرد 3. مقاله ایرادات کلی دارد و به نویسنده ریجکت می گردد.
  8. نامه پذیرش : پس از اینکه مقاله داوری را با موفقیت طی کرد ، از طرف مجله ، نامه پذیرشی به ایمیل نویسنده مسئول ارسال می گردد. نامه پذیرش حاوی عنوان و ISSN مجله ، عنوان و نام نویسندگان مقاله و تاریخ چاپ به همراه امضای ادیتور مجله است.
  • چاپ : زمان چاپ و نمایه شدن حدودی مقاله ، معمولا در نامه پذیرش ذکر میگردد و این زمان ، بستگی به خود مجله دارد. برخی مجلات فصلنامه و برخی سالنامه هستند.
مطالب پیشنهادی با استاد علی کیان پور :  اکسپت مقاله فوری | اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی

نکاتی که درصد پذیرش مقاله را بالاتر میبرد

  • موضوع مقاله باید بروز باشد و قبلا نمونه مشابه چاپ شده نداشته باشد. همچنین در بخش نتایج هم به هیچ عنوان موارد تکراری ذکر نشود.
  • ترجمه مقاله باید کاملا تخصصی و در صورت لزوم، به صورت نیتیو ویرایش شود.
  • در انتخاب مجله دقت شود. حتما مقالات که قبلا در آرشیو مجله موجود هستند بررسی شود تا به صورت دقیق اسکوپ مجله بدست آید. همچنین با توجه به مسائل تحریم پژوهشی برخی مجلات، بهتر است اول به این نکته توجه شود که آیا مجله قبلا مقالات ایرانی چاپ کرده یا نه.

هزینه چاپ مقاله در مجلات کیو 2 (Q2)

هزینه تمامی مجلات در سایت مجله نوشته شده است. در صورتیکه هزینه مجله ای بصورت اپن اکسس باشد و در سایت مجله اشاره ای به قیمت نشده باشد، باید با ارسال ایمیلی، از ادیتور، هزینه چاپ سوال گردد. معمولا هزینه مجلات به دلار یا یورو پرداخت میشوند و پرداخت زمانی انجام میشود که مقاله پذیرش شده باشد.

مطالب پیشنهادی با استاد علی کیان پور :  چاپ مقاله مهندسی مکانیک | اکسپت مقاله مهندسی مکانیک

 

برای چاپ مقاله علمی و پژوهشی و مشاوره انجام پایان نامه دکتری و مشاوره پایان نامه ارشد با ما تماس بگیرید : 09353132500

پایان نامه من بزرگترین سامانه تخصصی مشاوره پایان نامه در ایران

Leave Your Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325 می باشد.