استخراج مقاله از پایان نامه | استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و رساله دکتری دکترا :
آموزش نگارش پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری و استخراج مقاله از پایان نامه یکی از اصلی ترین تجربه پژوهشی هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی به شمار می رود. (توصیه میشود مقاله نکات مهم در آموزش نگارش پایان نامه را مطالعه فرمایید.) همانطور که میدانید امکان ردگیری سرقت های علمی از پایان نامه ها دشوار است. هر چند برای غلبه بر این ریسک ها و پرهیز از چنین کجروی هایی نرم افزارهای متنوعی در دسترس قرار گرفته اند، لیکن خردمندانه این است که پژوهشگران دستاوردهای علمی پژوهشی خود را در نشریات معتبر منتشر کنند تا پژوهش آنها در چرخه ارتباطی دانش قرار گیرد و دیگر پژوهشگران به راحتی بتوانند به شکل قانونی از پژوهش آنها استفاده نمایند.
استخراج مقاله از پایان نامه و چاپ مقاله برگرفته از پایان نامه امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای جامعه علمی هرچند به میزان اندک را تحقق خواهد داد. تدوین مقاله علمی جهت انتشار در مجله های علمی از جنبه های مختلفی حایز اهمیت است چرا که محققان علاوه بر بهره مندی از آثار حقوقی، اداری و …، می توانند به ارتقای منزلت اجتماعی و ارتقای علمی دست پیدا کنند. جهت آشنایی با مجلات علمی مقاله انواع مجلات و جورنال ها به لحاظ ساختار و محتوا را بخوانید.
نظر به اهمیت این موضوع در این مقاله چگونگی استخراج مقاله از پایان نامه و بخش های مختلف آن ارائه میشود. و در پایان به طور خلاصه نکات مهم جهت استخراج مقاله از پایان نامه ذکر خواهد شد. ما در پایان نامه من سعی میکنیم راهکارهایی را به شما دانشجویان و پژوهشگران عزیز جهت اقدام به استخراج مقاله از پایان نامه ارشد یا استخراج مقاله از پایان نامه دکتری، چاپ مقاله از پایان نامه، پذیرش مقاله از پایان نامه پیشنهاد کنیم تا بتوانیم در انتشار یافته های علمی شما سهمی اندک داشته باشیم.
مقالات برگرفته از یک پژوهش معمولا در دو قالب زیر با دسته بندی های متنوعی منتشر می شود:
تحقیق و پژوهش در دنیای علم اهمیت ویژه ای دارد تمامی پیشرفت های علمی بر پایه تحقیق و پژوهش استوار است. مهمترین شیوه ارایه نتایج یک تحقیق و پژوهش، تهیه واستخراج مقاله پژوهشی میباشد و محققی موفق است که بتواند مقاله خود را در مجلات معتبر منتشر کند. از آنجایی که نوشتن صحیح مقاله از ارکان اساسی پذیرش و چاپ مقاله میباشد ما سعی کردیم به روشهای صحیح آموزش نگارش مقاله و نحوه استخراج مقاله از پایان نامه اشاره کنیم.
۱- عنوان
۲- نام نویسندگان
۳- چکیده
۴-کلمات کلیدی
۵-مقدمه
۶- مبانی نظری تحقیق
۷- روش تحقیق
۸- یافته های تحقیق
۹- بحث و نتیجه گیری
۱۰- فهرست منابع
بعد از عنوان، اسامی نویسندگان مقاله ذکر میگردد. معمولا اسامی نویسندگان به ترتیب میزان مشارکت انها در انجام پژوهش ذکر میگردد و شماره گذاری میشود. در زیر اسامی مولفان، نام دانشگاه هر نویسنده که در آن مشغول به تحصیل یا فعالیت است ذکر میگردد.
معمولاً جستجوی مقالات و پایاننامهها از طریق واژههای کلیدی آنها صورت میگیرد. واژههای کلیدی هر پایاننامه باید در برگیرنده همه موضوع های اساسی باشد که پایان نامه درباره آنها بحث میکند تا اگر کسی در جستجوی پایاننامه هایی درباره یکی از آن موضوع ها بود، بتواند به پایاننامه های مورد نظر خود دسترسی پیدا کند. برای توضیحات بیشتر لطفا مقاله کلمات کلیدی در نگارش و چاپ مقاله را مطالعه فرماید.
مقاله اطلاعات پیش زمینه مورد نیاز خواننده را فراهم میکند. اطلاعاتی که نشان میدهد تحقیق صورت گرفته چه پیشرفتی در زمینه مورد نظر بوجود آورده است. در مقدمه شما باید ابزار لازم برای درک بهتر مفهوم و انگیزه آزمایشاتتان را در اختیار خواننده قرار دهید. در این قسمت باید برای خواننده مشخص کنید که چه مسیری را طی کردهاید و چگونه برای حل مسئله تحقیقتان برنامه ریزی کردهاید.
به طور کلی میتوان گفت چارچوب نظری پایهای است که تمام طرح و پروژه مطالعاتی بر روی آن قرار داده میشود. معمولاً چارچوب نظری براساس مبانی نظری ( نظریه های صاحبنظران)، کارهای مطالعاتی پیشین و دانش و تجربه محقق تنظیم می گردد.
در این بخش سوالات اساسی مقاله، فرضیه ها، جامعه آماری، نمونه گیری، روش های گرد آوری اطلاعات و روش تجزیه و تحلیل اطلاعات و سایر مسائل مربوطه توضیح داده می شود.
بخش نتایج یا یافتهها میتواند در قالب یک مجموعه از جدولها و یا نمودارها و تصویرهایی که یافتههای کلیدی را به یک ترتیب منطقی ساماندهی میکنند، ارائه شود. در عین حال، این جدولها، نمودارها و تصویرها میتوانند با توضیحهای کوتاه متنی همراه شوند تا به درک بهتر خوانندگان کمک نمایند. پس، بهتر است یافتهها و نتایج که هم به صورت توصیفی و هم به صورت استنباطی یا تحلیلی هستند با ترکیبی از متن، جدول، نمودار و یا شکل ارائه شوند تا به درک بهتر خوانندگان بینجامند. بنابراین، لازم است در ارائهای نتایج و یافتهها هم به ساختار آنها، هم به ترتیب ارائهی آنها، و هم به چگونگی ارائه آنها توجه کنید.
برای نگارش متن اصلی نتیجه گیری، به این توصیه ها توجه داشته باشید: رایج ترین اشتباه در نگارش نتیجه گیری، کپی کردن متن نوشته شده در نتایج تحقیق در نتیجه گیری است. نتیجه گیری باید تحلیل و بررسی نتایج باشد، به گونه ای که خواننده با مطالعه آن به صورت مقایسه ای و کلی، پی به نتایج حاصل از تحقیق ببرد. توصیه می شود که در نگارش بخش های مختلف از جملات کوتاه و صریح استفاده شود. بهتر است برای برجسته سازی و تفکیک نتایج از هم، نتایج پاراگراف ها مجزا ارائه شود و افعال بکار رفته در نتیجه گیری به صورت ماضی باشد.
در پایان لازم است کلیه منابعی که در مقاله استفاده شده به شیوه ای مطلوب ذکر شود. هر مجله برای رفرنس نویسی استایل متفاوتی دارد و شما بایستی منابع مقاله خود را بر طبق منابع مجله مدنظرتان نگارش کنید.
روش APA: رایج ترین فرم رفرنس دهی در ایران، که سال تحقیق بعد از نام و نام خانوادگی نویسنده و داخل پرانتز آورده می شود. ( نحوه رفرنس دهی به روش APA)
روش MLA: در این روش سال چاپ اثر در انتها و بدون پرانتز ذکر می شود. ( شیوه رفرنس دهیMLA)
عنوان، چکیده، کلیدواژه ها، مقدمه، مرور پیشینه تحقیق و بررسی مبانی نظری، روش تحقیق، سئوالات و فرضیات و..
موسسه پایان نامه من با تیم مجرب مقاله، آماده ارائه خدمات نگارش، ویرایش، اکسپت و پاپلیش مقالات داخلی و خارجی در سریع تر زمان ممکن می باشد. این تیم به طور مداوم در جریان آخرین ویرایش مجلات نامعتبر بوده و تلاش می کند تا مقالات مشتریان عزیز را در مجلات معتبر و مورد تایید وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد مورد پذیرش قرار دهد. لازم به ذکر است که موسسه پایان نامه من آمادگی دارد تا به دانشجویانی که میخواهند از پایان نامه خود مقاله استخراج کنند مشاوره رایگان ارائه دهد. پژوهشگران موسسه آمادگی دارند تا راهنماییهای لازم را انجام داده و در صورت نیاز به رفع ایرادات احتمالی مقاله دانشجویان اقدام نمایند. شما می توانید جهت آگهی از هزینه استخراج مقاله و دریافت راهنمایی فرم ثبت سفارش آنلاین پایان نامه من را تکمیل فرمایید.
برای چاپ مقاله علمی و پژوهشی و مشاوره انجام پایان نامه دکتری و مشاوره پایان نامه ارشد با ما تماس بگیرید : 09353132500
پایان نامه من بزرگترین سامانه تخصصی مشاوره پایان نامه در ایران